Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian jaayymmm Hubsonq Adrian7 (5123 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
marekkolo napisał:
wiem jak poznac polskiego zlodzieja!!!!!!ma drechy i wygolony leb.

czyzby?? uwazam, ze twoja kategoryzacja jest mylna. obys sie kiedys nie zdziwil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
arydor napisał:
mnie okradli w sobote 14 listopada -13tys. koron
Posłuchaj spokojnie ...i nie unoś się na takie czy inne reakcje ....
Takie życie i nie ma co komu życzyć tego co ciebie akurat spotkało....
BO
Po pierwsze kto taką gotówkę wozi przy sobie ...? .
Po dziesiąte ...i dwudzieste...
Mógłbyś spokojnie opisać ...jak to się stało ...??? .
BY BYŁO TO PRZESTROGĄ DLA INNYCH..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
[quote]retier1 doskonale zdaje sobie sprawe, ze takie scierwo zawsze bedzie, bo niektorych za bardzo kusi perspektywa szybko zdobytych pieniadzy. przerazajace jest to, ze 1-en czlowiek ciezko pracuje na nie, a 2-gi w ulamkach minuty go tego pozbawia...... echh cisnienie mi skacze [/quot

Może to i wydać się nie na miejscu ale prędzej ścierpię takiego złodzieja jak swoich wyzyskiwaczy,przez których później płaczą najbliżsi i sieroty
Dla takich sku................nów niema u mnie zmiłuj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
arydor napisał:
narodowosc lotniskowego zlodzieja mozna poznac po jego mowie

To teraz jak się usłyszy polską mowę,
To nogi za pas... i jak najszybciej uciekać, tak?
Bo to złodziej......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
eeeee.....wypraszam sobie wygolony leb mam, w dresach laze bo wygodnie a "kradziejem" nie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
vanessa 30 napisał:
arydor napisał:
narodowosc lotniskowego zlodzieja mozna poznac po jego mowie

To teraz jak się usłyszy polską mowę,
To nogi za pas... i jak najszybciej uciekać, tak?
Bo to złodziej......

Tylko dobrze nimi przebieraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
[quote]psculkas napisał:
[quote]retier1 doskonale zdaje sobie sprawe, ze takie scierwo zawsze bedzie, bo niektorych za bardzo kusi perspektywa szybko zdobytych pieniadzy. przerazajace jest to, ze 1-en czlowiek ciezko pracuje na nie, a 2-gi w ulamkach minuty go tego pozbawia...... echh cisnienie mi skacze [/quot

Może to i wydać się nie na miejscu ale prędzej ścierpię takiego złodzieja jak swoich wyzyskiwaczy,przez których później płaczą najbliżsi i sieroty
Dla takich sku................nów niema u mnie zmiłuj się [/quote]

nie rozumiem o jakich wyzyskiwaczach mowisz, przez ktorych pozniej placza najblizsi i sieroty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
arydor napisał:
smiej sie ale jak ciebie okradna to nie bedzie ci do smiechu

ja sie z ciebie wcale nie smieje (zakladam,ze te 13tys zdobyles uczciwie)

a teraz wielkie panstwo bedzie oburzone!
no bo jak to,my tu ciezko pracujemy,a taki jeden kradnie (najlepiej: cygan,ruski,ciapaty itd.)

a jutro bedzie nowy dzien i niech mi ktos z oburzonych,laskawie wytlumaczy,jaka jest roznica miedzy zlodziejem z lotniska a sjefem okradajacym swoich pracownikow?
albo matka polka,ktora wynajmuje'prywatnie'opiekunke do dziecka,albo panu rodakowi,ktory uczy sie jezyka od znajomej nauczycielki,pobierajacej za to wynagrodzenie...albo itp.itd.

nagle moze okazac sie,ze wlasnie bycie tym lotniskowym zlodziejem jest uczciwsze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Między innymi takich którzy gnieżdżą po kilkudziesięciu ludzi na jednej chałupie i dają zarobić po dziesiąt koron na godzinę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
panladny napisał:
arydor napisał:
smiej sie ale jak ciebie okradna to nie bedzie ci do smiechu

ja sie z ciebie wcale nie smieje (zakladam,ze te 13tys zdobyles uczciwie)

a teraz wielkie panstwo bedzie oburzone!
no bo jak to,my tu ciezko pracujemy,a taki jeden kradnie (najlepiej: cygan,ruski,ciapaty itd.)

a jutro bedzie nowy dzien i niech mi ktos z oburzonych,laskawie wytlumaczy,jaka jest roznica miedzy zlodziejem z lotniska a sjefem okradajacym swoich pracownikow?
albo matka polka,ktora wynajmuje'prywatnie'opiekunke do dziecka,albo panu rodakowi,ktory uczy sie jezyka od znajomej nauczycielki,pobierajacej za to wynagrodzenie...albo itp.itd.

nagle moze okazac sie,ze wlasnie bycie tym lotniskowym zlodziejem jest uczciwsze...

uwazam, ze teraz przesadzasz- co zlego jest w wynajeciu opiekunki do dziecka przez matke polke, ??? itp itd. Chyba zbyt infantylna jestem, ale calkiem nie rozumiem twojego toku myslenia.

w takim wypadku pozostaje ci zyczyc tylko tego bys nie musial wynajmowac opiekunki, odplatnie uczyc sie jezyka od znajomej nauczycielki, ale bys zostal kilka razy okradziony przez tych lotniskowych zllodziei.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok